grad-wishes

Tar ju studenten snart. Om 139 dagar för att vara mer exakt. Längtar så att jag skulle kunna spricka. Jag är så peppad på att inte gå i skolan, på att jobba, på att inte behöva plugga och inte ha ångest för skolarbeten. Jag fattar att jag säkert kommer få ångest för annat och sakna skolan för de brukar de flesta som slutat säga men jag kan inte låta bli att längta till att få sluta. Sluta låtsas vara kompis med personer jag inte orkar med. Att faktiskt ha hemma separerat med jobbet. Skolan är överallt. Man går i skolan och sen följer skolan med hem. Vill inte längre. Får man önska sig saker till sin student? Man får ju presenter men brukar man ha en lista? Vet i alla fall exakt vad jag vill ha. En jävla massa saker som jag kan ha när jag åker till australien samt när jag flyttar hemifrån om det händer any time soon.
 
- Canon EOS 60D. Skrev ju det i min senaste australien lista men wow, vill verkligen ha en. Har blivit så mycket mer taggad på att börja fota igen efter att jag fotat så mycket till gymnasiearbetet nu i jul. Vill lära mig mer. Lära känna en ny kamera och fota hela sommaren. Är så exalterad inför sommaren och studenten.
 
- Vill ha alla Harry Potter böcker på engelska. Håller ju på att läsa dem nu. Är på fyran men det är min systers böcker och jag lånar dem ju bara. Jag tycker om att äsa böcker om och om igen om jag tycker om dem, vilket jag gör med dessa, så jag vill ju ha mina egna. För när jag blir äldre och flyttar hemifrån och så. Harry Potter är en stor del av min barndom och något som binder ihop min familj lite extra. 
 
- En stor ljusgrå matta till mitt rum. Får använda den lila till något annat. Visste att jag inte skulle skaffat en med färg. Jag måste ha en neutral för jag vill alltid förändra detaljfärgerna i mitt rum. Vitt är alltid standard i mitt rum men nu har jag lite lila och hade brunt sen innan. Ni vill jag ha turkos/blå. Så vill ha en grå matta. Skulle vara såå fint.
 
- Jag vill ha en kaffepress. Mest för att det är så fint att ha en och känns så estetiskt och vackert på något vis. Har jag också börjat uppskatta kaffe mer sedan jag började jobba på Starbucks. Vill dock även ha en nespresso-maskin. Skulle vara drömmen, men det är ju lite dyrare så det är nog något jag kommer spara upp till själv när det börjar närma sig en flytt. 
 
 
 
Upp